Duyuru
2019-2020 Güz Yarıyılı Yüksek Lisans Tez Savunma Sınav jürisi Kurulmuş Olup Doktora Programına Başvuracak Adayları Dikkatine.
17 Haziran 2019 | 16:40

YÖKSİS veri tabanında TEZ AŞAMASINDA görünen ve Enstitü Yönetim Kurulu Kararı ile tez savunma jürisi belirlenen adaylarda  Doktora programına başvuru yapabileceklerdir. https://onkayit.gazi.edu.tr/enstitu/ adresinden yeni aday kaydı modülü ile adayın sisteme giriş yapması ve ekran aşamalarını tamamlaması gerekmektedir. Aday sisteme giriş yapıp istenilen verileri girdikten  sonra öğrenci onayı veremeyecektir.  Adayların, Enstitü Öğrenci İşleri Birimine aşağıda yazılı evraklarla birlikte şahsen başvuru yapması   gerekmektedir. Personel tarafından belgelerin kontrolü yapıldıktan sonra başvuru onayı verilecektir. Aksi takdirde sistem üzerinden yapılan başvuru iptal edilecektir.

İSTENİLEN EVRAKLAR:

  1. Adayın tez savunma jürisinin belirlendiği  Enstitü Yönetim Kurulu Kararı
  2. Lisans Diplomasının  Aslı ve Fotokopisi
  3. Yüksek Lisans Tez Aşamasında Olduğunu Gösteren  Öğrenci Belgesi
  4. Not Dökümü (Y.Lisans ve Lisans)
  5. ALES Sınav Sonuç Belgesi
  6. Yabancı Dil Sonuç Belgesi
  7. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  8. Şartlı Başvuru Dilekçesi

ÖNEMİ NOT: Yöksis Veri Tabanında tez aşamasında olmayan veya not ortalaması görünmeyen adayların bilgileri ilgili veri tabanından alınamayacaktır. Bu durumda olan adayların Enstitüleri ile irtibata geçip YÖKSİS güncellemesi istemesi gerekmektedir.

Şartlı Başvuru Dilekçesi.

background image