Gazi TTO 3. İş Fikri Yarışması Ödülleri
2 Aralık 2015 | 07:19

Gazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin  ‘Fikrini İcraata Geçir! sloganıyla düzenlediği 3. İş Fikri Yarışmasının ödülleri 25 Kasım günü

Mimar Kemalettin Salonu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Halkbank ana sponsorluğunda düzenlenen yarışmada ilk üçe giren çalışmalar haricinde iki adet mansiyon ve beş adet teşvik ödülü verildi.

Törende birincilik ödülü  ‘Kan Değerlidir’ sloganı ile yarışmaya katılan yarışmaya katılan Sağlık Bilimleri Enstitüsü Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Doktora öğrencileri Arş. Gör. Serdar Tort ve Arş. Gör. Alptuğ Eren Karaküçük'e verilirken,  Halkbank sponsorluğunda yapılan yarışmada birinci olan ekip 80 bin lira ödül kazandı.

İkincilik ödülünü ‘Omurga Cerrahi Kılavuz Sistemi’ çalışmasıyla Murat Eğri alırken, üçüncülük ödülü ise B12 vitamini çerçevesinde geliştirdiği proje ile Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalından Arş. Gör. Dr. Şeyda Akkuş Arslan'ın oldu.

Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü