Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri 31. Toplantısı - Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri 31. Toplantısı
02 Mayıs 2019 14:31

31. Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri Toplantısı Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünün  ev sahipliğinde 25 Nisan 2019'da  gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri alanında güncel sorunların tartışıldığı  ve çözüm  önerilerinin değerlendirildiği  toplantıya 61 Üniversite'nin Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürleri, Müdür Yardımcıları,  Enstitü Sekreterleri, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim USLAN, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali DÖNMEZ  ve Yüksek Öğretim Kalite Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer ELMAS  ile Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr. Hakkı GÜRSÖZ katıldı.