7417 Sayılı Kanun ile 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na Eklenen Geçici 83. Madde Kapsamında Öğrenci Affından faydalanmak üzere 05 Temmuz - 9 Eylül 2022 tarihleri arasında başvuruda bulunan ve 2022-2023 Güz Yarıyılında öğrenime başlayacak olan öğrencilerden;
1-Ders aşamasında olan ve öğrenci numarası belirlenen öğrenciler ; (Öğrenci numarası için tıklayınız) 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sisteminden ders seçimini yapmalıdır. Danışman öğretim üyeleri adına açılan Yüksek Lisans Tezine Hazırlık, Doktora Tezine Hazırlık derslerini ise 13-14 Ekim 2022 (Ders ekleme-bırakma) tarihleri arasında yapabileceklerdir.
2-Ders aşamasında olan ve öğrenci numarası belli olmayan öğrenciler, derslerini ve danışman öğretim üyeleri adına açılan Yüksek Lisans Tezine Hazırlık, Doktora Tezine Hazırlık derslerini 13-14 Ekim 2022 (Ders ekleme-bırakma) tarihleri arasında yapabileceklerdir.
3-Tez aşamasından başlayacak olan tüm öğrenciler danışman öğretim üyeleri adına açılan Yüksek Lisans Tez Çalışması, Doktora Tez Çalışması derslerini 13-14 Ekim 2022 (Ders ekleme-bırakma) tarihleri arasında yapabileceklerdir.
YÖK Tez Merkezi Üzerinden ORCID Numarası Alma (Adım Adım Anlatım)
Özel Öğrenci Başvuruları (2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi)
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı iş akış süreçleri ve Özel Öğrenci Başvuruları
1. Yedek Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır (2025-2026 Bahar Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alımları)
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.