Doktora Öğrencimiz Yavuz Selim Kıyak XII. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi’nde Sözlü Bildiri Ödülüne Layık Görüldü
25 Mayıs 2022 | 11:54

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde 19-21 Mayıs 2022 tarihlerinde Samsun'da düzenlenen XII. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi’nde, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Disiplinlerarası Tıp Eğitimi doktora öğrencisi Yavuz Selim Kıyak’ın “Klinik Öncesi Dönem Tıp Öğrencileri, Klinik Akıl Yürütme Becerilerini Sadece Olguya Dayalı Çevrim İçi Testleri Cevaplayarak Geliştirebilir mi?: Randomize Kontrollü Bir Deney” başlıklı tez çalışması sözlü bildiri ödülüne layık görüldü.

Gazi Üniversitesi öz kaynakları kullanılarak geliştirilen ve Gazi Üniversitesi Patent Komisyonundan geçerek TPE’ye gönderilen tez çalışmasında “ContExtended Questions” programı kullanıldı. Klinik akıl yürütme ile öğrenmeyi destekleyen sınav yöntemi ve elektronik sınav programı konularını içeren araştırma ulusal düzeyde ödül kazandı.

Doktora öğrencimiz Yavuz Selim Kıyak’ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yavuz Selim Kıyak 1-1

Yavuz Selim Kıyak 2-1