Uygulamalı Temel Hücre Kültürü Teknikleri Kursu Tamamlanmıştır
23 Eylül 2022 | 12:58

19-21 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenen "Uygulamalı Temel Hücre Kültürü Teknikleri Kursu"   Enstitü Müdürümüz ve  kurs düzenleme kurulu üyesi Prof. Dr. Gülçin Sağdıçoğlu Celep , Merkez Müdürü Prof. Dr. Orhan Canbolat Yaşam Bilimleri Uygulama & Araştırma Merkezinde Öğr. Gör. Dr. Sevcan Mamur, Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Burcu Ertit Taştan, Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Bölümünden Doç. Dr. Hacer İlke Önen, Tıp Fakültesi Erişkin Hematoloji Bölümünden Doç. Dr. Handan Kayhan, Tıp Fakültesi, Histoloji ve Embriyoloji Bölümünden Doç. Dr. Merve Seymen, Sağlık Hizmetleri MYO, Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Elif Burcu Bali, Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Kılıç ile Şap Enstitüsü Hücre ve Virüs Bankası Bölüm Başkanı Dr. Şükran Yılmaz’ın katkılarıyla tamamlanmıştır.

hücre kursu-1

kurs 2-1