TÜBİTAK ARDEB Programı Tanıtım Sunumu Yapıldı.
5 Nisan 2023 | 08:47

Araştırma üniversitesi izleme ve değerlendirme kriterlerinde önemli yer tutan TÜBİTAK projelerini üniversitemiz akademisyenleri arasında yaygınlaştırmak, araştırmacıları motive etmek amacıyla  Enstitümüz tarafından çevrim içi olarak “TÜBİTAK ARDEB Tanıtım Sunumu” programı yapıldı.

Moderatörlüğünü  Enstitüsü Müdürümüz  Prof. Dr. A. Gülçin Sağdıçoğlu Celep’in yaptığı programa konuşmacı olarak Sağlık Bilimleri Araştırma Destek Grubu Bilimsel Programlar Kıdemli Uzmanı Emine Firdevs Yıldırım katıldı.

Emine Firdevs Yıldırım sunumunda destek programlar, istatistikler, fikri haklar, yenilikler ve arayüzler hakkında bilgi verdi. Emine Firdevs Yıldırım, 2018-2022 yılları arasında Gazi Üniversitesinden ARDEB’e 886 proje önerildiğini ve aynı dönemde 120 projenin desteklenmesine karar verildiğini ifade etti. 2013-2022 yılları arasında ARDEB destek programları kapsamında sağlanan desteklere de değinen Emine Firdevs Yıldırım, bu kapsamda Gazi Üniversitesine 406,4 milyon TL destek sağlandığı bilgisini verdi. "TÜBİTAK ARDEB Tanıtım Sunumu" soruların cevaplanmasının ardından sona erdi. 

ardeb 1-1

ardeb 2-1

ardeb 3-1

background image