Öğrenci Temsilcimiz Birce ERÇELEN ÖZÖZTÜRK İdari Birim Yöneticilerinin de Bir Arada olduğu Kalite Koordinatörlüğü Toplantısına Katıldı.
27 Nisan 2023 | 12:59

Üniversitemiz öğrencilerinin karar alma süreçlerine katılımının desteklenmesi amacıyla Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ramazan Bayındır başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi, Üniversitemiz SKS Kalite Topluluğu Üyeleri ve Akademik Birimlerimizin Kalite Ekibi Öğrenci Temsilcileri ile Kalite Komisyonu Üyeleri, idari birim yöneticileri ve akademik birimlerin idari yöneticileri bir araya gelerek Üniversitemizde gerçekleştirilebilecek iyileştirmeleri değerlendirdi.

Kalite Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Selçuk, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü Erdamar, Kalite Komisyonu üyeleri ve Kalite Koordinatörlüğü ekibinin yanı sıra idari birim yetkilileri ve akademik birim sekreterleri ile öğrenciler katıldı.

SKS Kalite Topluluğu tarafından Üniversitemiz öğrencilerinden geri bildirim almak üzere çevrim içi olarak gerçekleştirilen anket bulgularıyla hazırlanan “Üniversitemizde Eğitim, Araştırma, Toplumsal Katkı Süreçlerini Değerlendirme ve İyileştirme Çalışmalarına Katkı Sağlamak Adına Öğrencilerin İstek ve Önerileri Raporu”nun Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi ve Kalite Topluluğu Başkan Yardımcısı Gazi Eğitim Fakültesi öğrencisi Eylül Fenercioğlu tarafından katılımcılara sunulduğu toplantıda öğrenci istek ve önerileri çerçevesinde Birimler tarafından gerçekleştirilebilecek iyileştirmeler görüşüldü.

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yusuf Günaydın, Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl,  Öğrenci İşleri Daire Başkanı  Doç. Dr. Ahmet Mavi, Bilgi İşlem Daire Başkanı  Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ayaz,  Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Öğr. Gör. Hacı Doğan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı temsilcilerinin öğrencilerin sorularını cevapladığı toplantıda görüşülen iyileştirme faaliyetlerinin Kalite İyileştirme Planı kapsamına alınarak takvime bağlanması ve yürütülmesinin izlenmesi kararlaştırıldı.

Öğrenci görüşlerinin Üniversitemiz yönetişim süreçlerine çeşitli yollarla aktarıldığının, bu kapsamda Kalite Komisyonu Ders Değerlendirme Anketi uygulamasının eğitim öğretim döneminin 10.  Haftası itibarıyla Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gönüllü katılıma açıldığının hatırlatıldığı toplantı, dilek ve temennilerle son buldu.

Birce ERÇELEN ÖZÖZTÜRK 25.04.2023 Kalite Toplantısı-1

 

background image