Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz Bünyesinde Yayınlanan Akademik Dergilerin Baş Editörleriyle Bir Araya Geldi
4 Mart 2024 | 09:17

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz bünyesinde yayınlanan akademik dergilerin baş editörleriyle bir araya geldi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan’ın da yer aldığı toplantıya Bilişim Teknolojileri Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Aslıhan Tüfekci, Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Tuba Tortop, Eğitim ve Toplum Araştırmaları Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Şaban Çetin, Gazi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi Baş Editörü Dr. İbrahim Yıldıran, Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi Baş Editörü Mahmut Selvi, Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Bülent Elbasan, Gazi Medical Journal Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Mehmet Ali Ergün, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Oğuzhan Yılmaz, Politeknik Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Adnan Sözen, Gazi University Journal of Science Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Bayram Çekim, Türk Eğitim Bilimleri Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Galip Yüksel, Gazi University Journal of Science Part A: Engineering and Innovation Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Sema Bilge Ocak, Gazi University Journal of Science Part B: Art, Humanities, Design and Planning Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Sare Sahil, Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi Part C: Tasarım ve Teknoloji Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Adem Acır, Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Deniz Yüzbaşıoğlu ve Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Gülçin Sağdıçoğlu Celep katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, akademik dergilerin baş editörleri ile sohbet ederek, onların görüş ve önerilerini dinledi. Prof. Dr. Musa Yıldız, baş editörlere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etti.

-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1